Alfabetdyrs verden

Testfamilien.dk - Din historie

Testfamilien.dk - Din historie

Instagram: Alfabetdyr
Alfabetdyr har været med i en test hos testfamilien.dk hvor tre søde
familier har testet forskellige produkter! 
Det var bla. Din historie, som blev testet af HomeBytiki, der ud fra testen virker til at være rigtig glad og tilfreds med hendes nye bog, endda så tilfreds at hun skyndte sig at købe en mere til hendes ældste søn! 
Læs lidt af testen her:
DIN HISTORIE
"Jeg har længe ledt efter den “perfekte” barnets bog. Jeg ville gerne have en, der var neutral og tidløs, men stadig designet til børn. Og så skulle den selvfølgelig kunne rumme alle de vigtige detaljer fra barnets liv samt billeder og andre ting, der var værd at gemme.
Som selvvalgt enlig mor var det også vigtigt for mig, at bogen kunne fungere for
“den moderne familie”,  som jo kan være sammensat på mange måder,
og Din historie fra Alfabetdyr lever i høj grad op til mine krav."
_______

"Bagerst i bogen finder man noget, der hedder “køleskabssiderne”; der er to stk., og de er, som navnet indikerer, beregnet til at hænge på køleskabet eller lignende, så man nemt kan notere de vigtige datoer, når ens lille barn opnår en milepæl. Det gør det lettere at huske, hvornår de forskellige ting er sket, når man senere finder bogen frem for at udfylde den."
_______

"Alt i alt er jeg yderst tilfreds med den meget fine Barnets Bog, som Alfabetdyr har fået kreeret. Faktisk er jeg så tilfreds, at jeg hurtigt skyndte mig at købe en matchende bog til min ældste dreng Nemo også. Den er bare så meget finere end den bog, jeg i sin tid fandt til ham, og jeg kan godt lide, at de nu har hver deres bog fra samme serie. Jeg har endda også tilkøbt nogle af pakkerne med ekstra sider til fotos.”
Læs hele testen HER
Køb din egen barnets bog lige HER
- Få fri fragt på Din historie når du køber den på webshoppen!

Skriv en kommentar