Alfabetdyrs verden

Testfamilien.dk - ABC og 1,2,3 plakaten

Testfamilien.dk - ABC og 1,2,3 plakaten

ABC plakat
Alfabetdyr har været med i en test hos testfamilien.dk hvor tre søde 
familier har testet forskellige produkter! Læs et udsnit af testen på Din historie lige HER
Karina testede ABC- og 1,2,3 plakaten sammen med hendes søde datter på 5 år der snart skal starte i skole! Så man må sige, at de var den perfekte målgruppe lige til denne test.
Læs lidt af testen her:
“Jeg har testet to plakater fra Alfabetdyr, ABC- og 123-plakaterne i str. A3. Jeg modtog plakaterne ret hurtigt, og de var fint og forsvarligt sendt i et rør med et klistermærke på, så det var nemt at se, hvem afsenderen var.

Plakaterne er supersøde og henvender sig til børneværelser, babyer, små børn og større børn. Min datter på 5 år har taget rigtig godt imod dem. Amanda starter nemlig i skole til sommer og er derfor ved at lære alfabetet og tallene rigtig godt at kende."

ABC PLAKATEN
Plakaten er med bogstaver fra A-Å, men de kan også fås på engelsk, fransk, svensk eller tysk. Søde små dyr, som kendetegner hvert sit bogstav; A for and, B for blæksprutte osv. Amanda har haft utrolig meget glæde af plakaten, og det har for hende været en sjov og lærerig måde at øve alfabetet. Ud over det så hænger den og pynter rigtig fint på pigernes legeværelse.
1,2,3 PLAKATEN
Plakaten indeholder tal fra 1-10. På plakaten er der fine dyr, som alle har den samme slags øjne, hvilket skaber et rigtig lækkert og roligt billede.
Dyrene spiser forskellige ting, og ud for hvert tal kan man så tælle, hvor meget dyret spiser, og derved finde ud af hvilket tal, det er.  En supersød og sjov plakat, som både Amanda og Ella (2,5 år) har glæde af. Ella er ved at øve, hvad de forskellige dyr spiser, og hvor de lever henne.
Læs hele testen HER
Link til køb af de testede produkter
- Få fri fragt på begge produkter

Skriv en kommentar