Alfabetdyrs verden

"Hvem står bag Alfabetdyr?"

Annesofie - Stifter af Alfabetdyr

"Hvem står bag Alfabetdyr?" Jamen, Hej! Det gør jeg - Annesofie på 24 år, ung iværksætter fra Silkeborg. Jeg startede for snart to år siden Alfabetdyr, ved siden af mit studie som grafisk designer. Idag driver jeg både Alfabetdyr og min lille butik i hjertet af Silkeborg - Biksn (Instagram: @biksn.dk) 

Alfabetdyr startede ubevidst i mine tanker en sommerdag, da jeg var på vej hjem med toget fra København. Jeg sad overfor en mor med hendes datter. De legede den sødeste leg, hvor at moderen nævnte et bogstav og efterfølgende skulle pigen svare med et dyr og et navn, f.eks Anden Agnes. Legen var så sød at jeg måtte huske den. Jeg fik visualiseret legen, og de første plakater var skabt.

Jeg er meget taknemmelig for alt den opbakning jeg møder, som kunder, følgere på de sociale medier og ny bekendtskaber giver dyrene (og mig)! Jeg havde slet ikke turde håbe på at dette eventyr ville give mig mulighed for, at gøre det på fuldtid (og hvad der til tider føles som meget mere) Jeg elsker at arbejde, udvikle, designe og tegne nye dyr og produkter! At være selvstændig er ikke altid lige nemt, men jeg bliver ved! For jeg elsker det jeg laver, jeg elsker dyrene og når der bliver postet billeder af jeres søde små på Instagram med Alfabetdyrs produkter, så giver det hele pludselig meget mere mening! 

Skriv en kommentar