Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr & Venner - By Lille Vilde

Alfabetdyr & Venner - By Lille Vilde

Som noget nyt her på bloggen, vil jeg med jævne mellemrum, fortælle lidt om mine søde kollegaer i iværksætter verdenen! Vi har alle det tilfælles at vi brænder for det vi laver, og alle har små virksomheder, der med tiden gerne skulle vokse sig store og flotte! 
Den første i skal møde er Alberte, der ligesom jeg selv også er startet med sin egen virksomhed i en meget tidlig alder! 

By lille vilde

HVEM STÅR BAG BY LILLE VILDE?

Bag By Lille Vilde står Alberte på 22 år, hun er mor til Alva på 15 måneder og læser til  dagligt HF og arbejder på By Lille Vilde vedsiden af hendes studie.
"Jeg elsker alt hvad der er tøset på den lækre måde. Fine faconer og skønne douche farver og nu er jeg så ved at lære at begive mig ud i det mere drengede så jeg fremover har lidt til begge køn."

HVAD LAVER BY LILLE VILDE?

"Hos By Lille Vilde kan du finde fine hårsløjfer i et væld af farver. Jeg gør meget ud af at vælge farver ud fra tendenserne man ser i tøjbutikkerne til de små så der altid er sløjfer der matcher kollektionerne der er i butikkerne lige NU.

Udover det har jeg afprøvet og testet en masse forskellige clips/spænder for at finde det helt rigtige! Det er lykkedes mig at finde et der kan sidde i selv det fineste og/eller sparsomme hår.

Udover sløjferne har jeg designet to slags dækkeservietter. En i svane-silhuet og en i hval-silhuet. Sidstnævnte er ikke i butikkerne endnu, men det kommer den snarest. Hver af dem fås i 4 farver.

Det smarte ved mine dækkeservietter er at de er lavet i 100% BPA-frit silikone og så de er skridsikre og lette at rengøre da de tåler maskinopvask."

By lille vilde

HVAD ER BY LILLE VILDES HISTORIE?

"Jeg har altid vidst at jeg gerne ville være selvstændig, men har nok været for bange til at springe ud i det tidligere.

Før jeg gik på barsel med Alva var jeg elev i en tøjbutik med 40 timer om ugen og jeg kunne slet ikke se mig selv skulle tilbage efter barslen. Og absolut ikke med butikstiderne og generelt lange arbejdsuger. Den tid jeg har hvor Alva er lille er så kostbar og den tid vil jeg meget nødigt gå glip af.

Jeg tog mod til mig og sagde op og stod helt uden arbejde.

Faktisk tror jeg at jeg blev provokeret tilpas nok til at springe ud i det. Jeg fik så mange kommentarer med på vejen da jeg valgte at få Alva alene. Jeg fik af vide at jeg nok godt kunne skyde en hvid pil efter drømmen om at starte mit eget de næste mange år, men jeg er af den overbevisning at man kan hvad man vil og brænder for!

Så here I am!"

HVAD ER DIN STØRSTE DRØM?

"Mit største ønske for By Lille Vilde er at det lige så stille vokser sig større og større og at jeg løbende kan udvide mit sortiment. Jeg har en masse idéer jeg gerne vil føre ud i livet og det kommer måske også en dag når tiden og pengene er til det. Jeg tager en dag af gangen og nyder bare at i har taget godt imod mig.

ET GODT RÅD - ELLER EN SIDSTE BEMÆRKNING?

Jeg bliver kontaktet af utroligt mange både på Instagram og Facebook omkring det at starte op som selvstændig og mit bedste råd er at hvis man går med samme drøm som mig så skal man bare kaste sig ud i det og huske at det hele nok skal gå. Med lysten til at lære nye ting og viljestyrke skal man nok komme langt!"

HER KAN DU FINDE BY LILLE VILDE

>> Instagram
>> Facebook
>> Webshop

 

Skriv en kommentar