Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr & Venner - Tante Gorilla

Alfabetdyr & Venner - Tante Gorilla

Som noget nyt her på bloggen, vil jeg med jævne mellemrum, fortælle lidt om mine søde kollegaer i iværksætter verdenen! Vi har alle det tilfælles at vi brænder for det vi laver, og alle har små virksomheder, der med tiden gerne skulle vokse sig store og flotte! 

Den næste seje kvinde i skal møde, er også helt ny på iværksætter markedet, og er bestemt en af dem jeg tror vi kommer til at se meget mere til i fremtiden!

Tante Gorilla - Alfabetdyr & Venner

HVEM STÅR BAG TANTE GORILLA?

Bag Tante Gorilla er jeg  Camilla Holmestad. Jeg er gift og har to børn på 3 og 1 år. Vi flyttede i februar 2015 fra Østerbro i København til en lille landsby på Fyn. At downsize de månedlige udgifter ved at flytte væk fra byen, har gjort drømmen om Tante Gorilla virkelig. Der har altid brændt en kreativ sjæl inden i. Lige så længe tilbage jeg husker. Som yngre blev der kreeret hjemmelavede julegaver til alle i hele familien, skrevet digte, noveller og tegnet. 

HVAD LAVER TANTE GORILLA?

Rygsækken er Tante Gorillas varemærke og det første produkt der blev lanceret. 

Der er fundet inspiration i 80'ernes gymnastikpose til Tante Gorillas rygsæk. Til forskel er den designet så den sidder ergonomisk korrekt på barnets ryg grundet hankenes placering. Den har selvstændig lukning og er bredere i toppen for at gøre det nemt at få ting i og op. Er rygsækken ikke i brug, foldes den let sammen og gemmes i en lomme.
Bunden er i ægte ruskind og giver lige det sidste lækre nordiske look. 

Ud over rygsækken har Tante Gorilla flere design i form af, mommybags, uroer, punge og  masker. 

Alle Tante Gorillas produkter er 100% originalt dansk design og dansk produceret. 

At være kreativ er i blodet og det er der kommet Tante Gorilla ud af. 

Et univers, der stille og roligt vokser sig større og større både i form af flere produkter, men i særdeleshed også i forhold til at blive et navn forbrugeren genkender. 

 

Tante Gorilla Rygsæk

HVAD ER DIN STØRSTE DRØM?

Til sensommeren lancerer Tante Gorilla nyheder på rygsæk fronten, men også på andre områder. 

Og det er vigtigt at lade Tante Gorilla udvide og vokse. Mest af alt fordi drømmen om at kunne leve af det vokser. 

Jeg havde, da Tante Gorilla fik vinger, aldrig drømt om at være nået så langt allerede efter 9 måneder. Så jeg prøver at nyde hvert øjeblik af processen, både det gode, det hårde og det svære.  

ET GODT RÅD - ELLER EN SIDSTE BEMÆRKNING?

Mit råd til dig, der ønsker at starte dit eget, er et jeg fik jeg har forsøgt at efterleve lige siden : 

Væbne dig med tålmodighed, vær tro og stolt af dig selv og vigtigst af alt, læg dig ikke i slipstrømmen af andre. Følg din egen kreativitet. 

HER KAN DU FINDE TANTE GORILLA:

Instagram
Facebook
Webshop

 

Skriv en kommentar