Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr & Vennner - Dyrebar

Alfabetdyr & Vennner - Dyrebar

Nu skal i møde endnu en benhård iværksætter! Navnet er Laura, i kender hende sikkert fra hendes utrolig fine Instagram profil og de populære sløjfeleggings - og hvis ikke, så læs med her og lær hende og Dyrebar lidt bedre at kende!

Dyrbar - børnetøj og tilbehør

HVEM STÅR BAG DYREBAR?

"Jeg hedder laura er 32 og bor sammen med min kæreste og vores 2 årlige datter på Frederiksberg. "

HVAD LAVER DYREBAR?

Børnetøj i alderen 0 til 6 år.
Accessories og interiør.

HISTORIEN BAG DYREBAR

"Jeg har altid arbejdet med og studeret kunst og design i en eller anden form. Jeg laver ikke børnetøj fordi jeg selv er blevet mor, men fordi der her er plads til sin helt særlige naive tilgang til faget. At designe er en tilgang til alt det vi befinder os med, og dermed også beklædning.

Det interessante er i virkeligheden at arbejde med mig selv i processen, med dette brand, og arbejde ud fra min oplevelser af, hvad forbrugeren vil have. Selvfølgelig udsprang det hele i takt med, at jeg blev mor og dermed også en personlig relevans på lige netop dette område af designfaget. Det er fantastisk at designe til små væsner. "

Dyrbar - børnetøj og tilbehør

HVAD ER DIN STØRSTE DRØM?

"Jeg er ved at starte første produktion op, som lander tilbage i Danmark til august. Jeg er på en måde god til at drømme stort og småt, men befinder mig egentlig bedst med, at drømme lige nu og her. Så lige nu drømmer jeg om at den lander godt, og drømmer om hvilke muligheder denne opstart giver Dyrebar i fremtiden.

Dyrebar kidswear er mit projekt lige nu, og ingen siger det skal vare ved. Til det har jeg mange andre projekter jeg gerne vil afprøve. Men min drøm er lige nu at få dyrebar til at vokse sig større, og blive ved at designe til alle de små mennesker der skal skabe vores verden. "

ET GODT RÅD - ELLER EN SIDSTE BEMÆRKNING?

"Bare gør det!" Du skal ikke tænke så meget over tingene. Og "jo jo" det er skam ikke altid den mest fornuftige tilgang, men jeg stemmer altså for at man bare hopper ud i tingene. Laver en plan, og laver en ny hvis den første ikke holder. Lyt til dig selv og din mavefornemmelse så kan det ikke gå helt galt!"

HER KAN DU FINDE DYREBAR

>> Instagram
>> Webshop

 

Skriv en kommentar