Alfabetdyrs verden

"Hvilket dyr er under C?"

Den kære ABC plakat, har til tider voldt forældre lidt problemer... For "Hvad er det nu lige dyret under Ø er", "Er C en cat?" og "Hvorfor er der et hjerte under Q og X?" 

De spørgsmål kan i få svar på nu! Jeg har lavet en liste med alle dyrene, så der ikke opstår pinlig tavshed, når de mindste spørger.

ABC plakat - listen over bogstaverne

MYSTERIET MED X & Q

Lad os starte med de to hjerter, et blåt og et rødt, under X og Q - der bestemt ikke staves med hverken det ene eller andet. 

Da jeg for to år siden skulle designe ABC plakaten, var det simpelthen ikke muligt for mig at finde dyr med X og Q, derfor valgte jeg at sætte to hjerter under, ét for pige og ét for dreng. Det viser sig så, at der faktisk findes en afrikansk stammefugl, der starter med Q. Men om den nogensinde kommer på plakaten - ja det kan jeg ikke sige, jeg syntes plakaten er skøn som den er, og helt særlig med dens to hjerter!

TIP - GØR DET HELT PERSONLIGT

Fik en god idé fra en kunde der havde købt plakaten til hendes søn som hedder Xander - så hun havde sat et foto hen over hjertet ved X med et billede af ham. Super sød idé, som jeg personligt syntes alle ville kunne bruge, ikke kun X eller Q børn!

A· And
B · Blæksprutte
C · Chinchilla
D · Dådyr
E · Elefant
F · Frø
G · Giraf
H · Hund
I · Isbjørn
J · Jordegern
K · Krabbe
L · Løve
M · Myre
N · Næsehorn
O · Odder
P · Panda
Q · <3
R · Ræv
S · Sommerfugl
T · Tiger
U · Ulv
V · Vaskebjørn
W · Wombat
X · <3
Y · Yak-okse
Z · Zebra
Æ · Æsel
Ø · Ørkenrotte
Å · Ål

Køb Din egen ABC plakat lige >> HER <<

Skriv en kommentar