Alfabetdyrs verden

Barnets bog - Derfor ringbind

Barnets bog - Derfor ringbind

Barnetsbog i ringbind - Din historie

"Et ringbind? Ligesom dem vi har på kontoret?"
Svaret er nej! Din historie er lavet i et ringbind, hvor der er kælet for detaljerne. Forsiden af bogen har fået en let mat kachering, det betyder at den er blød at røre ved. Det gøre også at den er nem at holde pæn - i rigtig mange år!
Ringene i bogen er runde og lakeret hvide, det giver dem et lækkert rent look - så de ikke ligner de D-formede metalringe vi kender fra de ringbind vi bruger på kontoret. 

PLADS TIL MINDER
Fidusen ved at Din historie - barnets bog er lavet i et ringbind, viser sig også tydeligt, når der skal fyldes minder og fotos i bogen. Hvis bogen var lavet som en alm. bog der var limet i ryggen, ville bogen med tiden blive udspilet - og måske knække i ryggen

barnets bog - Derfor ringbind

Til venstre: Ringbind - Bygger sig op fladt · Til højre: Limet i ryggen - Udspiles

I et ringbind vil siderne blot bygge hinanden op, da der er ekstra plads og luft til siderne (Se øverste foto, billede af en "tom" Din historie) Dette gør at bogen forbliver flad og pæn.

EKSTRA SIDER OG PERSONLIGHED
En anden fordel der også er ved at vælge en barnets bog i ringbind, er at du nemt kan tilføje dine egne personlige sider, tegninger, invitationer eller lign. I Din historie er der bagerst i bogen tilføjet ekstra sider, både blanke og med linjer, dem kan du med fordel flytte rundt i bogen, der hvor du mangler ekstra skriveplads eller fotos. 

Er de ekstra sider i bogen ikke nok? Så kan du købe ekstra sider lige HER.

Alfabetdyr · Din historie · Barnets bog i ringbind

Alle seks designs som barnets bog kommer i.

Bestil din udgave af Din historie lige >> HER <<

Alfabetdyr webshop

Skriv en kommentar