Alfabetdyrs verden

Limited edition - Din historie

Limited edition - Din historie

Limited edition Alfabetdyr Din historie

Foto: Minimig & Alfabetdyr

Din historie er oprindeligt designet ud fra at "drenge- og pigefarver" eksistere ikke. Jeg mener stadig og vil altid gøre det - at drenge kan sagtens tåle en klat lyserød, og piger kan se yderst yndige ud i en blå sag!

Derfor designede jeg mine barnets bøger i unisex farver; brun/beige, mintfarvet, gul og grå. Men! Jeg kunne forstå på nogle af jer, at dette ikke var tilfredsstillende nok :-) så jeg har lavet to nye designs, en blå og en rosa bog. MEN! Jeg er stadig typen der holder fast i hvad jeg tror på, så hver bog er kun blevet lavet i 100 eksemplar! 

Jeg har personligt selv skrevet nummer i alle bøgerne - så ikke to er ens! 

Så skal du nå at have fat i en af de to helt særlige bøger? Så kan du bestille den på webshoppen lige >> HER << og få fri fragt!

... Og hvem ved, måske der snart er et helt syvende design af bogen på vej? 

Skriv en kommentar