Alfabetdyrs verden

Regnbuer og plads til alle

Regnbuer og plads til alle

Da jeg skulle designe Din historie var det vigtigt for mig, at alle kunne være med. For hvis der er noget børn ikke skal, så er det at føle sig anderledes og udenfor.
Jeg selv har veninder og bekendte der har giftet sig med en af samme køn, hvilket jeg syntes er fantastisk, for man skal være sammen med den man elsker, uanset om det er mand eller kvinde. Så da en af mine følgere på Alfabetdyrs Facebookside ytrede følgende, i min søgen på hvad i gerne ville have bogen skulle indholde:
"Jeg bliver så ked af det når jeg skal strege far ud i hans bog og skrive mor og mor for det minder ham om at hans familiekonstruktion er anderledes end flertallet"
.. fik jeg lyst til at det skulle være løgn!

Intet er rigtigt og forkert når det kommer til familier. I 2015 blev hele 48,70% skilt, hvilket også betyder at en del finder kærligheden et andet sted og nye familier opstår. Så skal der måske gøres plads til bonusforældre, papsøskende, nye bedsteforældre osv. i stamtræet. Men dem er der heller ikke plads til i den gængse barnets bog.

Med disse tanker begyndte jeg at designe MIN udgave af en barnets bog, hvor der skulle være plads til så mange forskellige familiesammensætninger som muligt. Ingen steder i bogen står der "far & mor", der står "forældre". I stamtræet designer du selv dine grene, trækker selv stregerne og bestemmer selv hvem der skal med.

Stamtræ i Alfabetdyrs Din historie - barnets bog

Jeg har spurgt tre kvinder der alle har det tilfælles at deres familie er en regnbuefamilie, hvorfor de har valgt Alfabetdyrs Din historie. 
Jeg vil skynde mig at sige at anmeldelserne er helt reelle og ikke sponsoreret!
 
MARIE mor, gravid og gift med Sarah
"Hjemme hos os er vi Mor og Mamma til vores datter og kommende søn. Din historie passer derfor super godt til en familie som os, hvor ingen bliver kaldt far. Stamtræet, ikke mindst, har vi kunne forme som vi ville: to mødre, ingen farmor men en bedstemor osv. Men nu har vi et udfyldt stamtræ selvom vores familie måske ikke er helt som alle andres. Derudover har bogen været så nem, at personliggøre, at vi næsten føler, at vi er de eneste, som har netop denne. Bogen byder ligesom op til, at det er DIN, ligemeget hvem du er."
TIP Maries lille familie kan du følge på hendes blog >> HER <<

SOPHIE venter tvillinger med Alona
"I vores lille familie har vi valgt at købe "Din historie" hos Alfabetdyr. Det første vi faldet over var dets design, som er super flot og dejlige farver. Og da vi så fik den i hænderne blev vi bare bekræftet af dets gode kvalitet. 
For det andet, så var det vigtigt at der ikke stod mor og far, da vi er en familie bestående af mor og mor. Samt at stamtræet ikke er låst fast, så vi kunne lave vores stamtræ med dobbelt op af mormor og morfar osv. 
Derudover er der massere af plads og mulighed for tilkøb af sider, så vores tvillinger kan dele den samme bog. Win win
Vi er super glade for "Din historie" fra Alfabetdyr"

MARIA mor til donorbarn
"Vores bog er klistret helt til. Vi har nøje udført den og sat en masse billeder ind. Vores søn skal kende hele sin historie, fra første beslutning og fremadrettet. Jeg er meget glad for den og den ligger fast fremme til at blive skrevet i om aftenen. Vi anbefaler den ofte i lesbiske forums og donorbarns forums. Den er meget mere personlig og finere end andre alternativer, der simpelthen er så kedeligt lavet. Jeg glæder mig rigtig meget til ekstra siderne kommer hjem som jeg netop har bestilt, så der kan komme endnu flere billeder i.

Regnbuefamilie
Du kan købe din egen bog lige >> HER <<

Skriv en kommentar