Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr besøger - Matheo & Julius

Alfabetdyr besøger - Matheo & Julius

Idag skal vi på besøg hos to små seje gutter. De har nogle cool værelser, holdt i sort, natur og grå, hvor det er legetøjet der giver farver og liv. Det er værelser hvor det er helt OK at være barn og lege alt det man orker!

Alfabetdyr besøger · Blog · Børneværelse

"Jeg hedder Rie, om lidt 33 år, jeg bor i et gammelt parcel hus fra 70 'erne som vi købte for 2 år siden. Da vi købte huset var det en værre omgang L... Men det var også ønsket, vi har renoveret fra top til tå (ikke selv) og lavet en tilbygning på huset. 
Jeg bor sammen med min mand Kaan som er betjent og fodbold træner, matheo på 3 år og Julius på 1 år. Så der er gang i huset, konstant."
HVEM BOR PÅ VÆRELSERNE?
· Storebror Matheo bor på værelset med hus seng
· Lillebror Julius bor på værelset med sort væg
Børneværelse inspiration - Alfabetdyr
HVAD STØRRELSE ER VÆRELSERNE OG HVILKET TEMA ER DER PÅ DEM?
Matheos værelse er 15 m2 og Julius er 11 m2 .
Hmm jeg syntes ikke rigtig jeg kører bevist tema på værelserne, jeg er meget impuls når jeg køber til indretningen og køber hvad jeg kan lide og så håber jeg bare jeg kan få det til at passe sammen, jeg bliver draget og inspireret især på ig.
Jeg laver ret tit om og elsker det. (min mand er overbærende, det er nemlig tit hele huset bliver flyttet rundt på ). Matheo bliver ofte skuffet hvis jeg ikke har lavet om og ofte inden vi skal ha gæster, spørg han om jeg ikke vil "lave en overraskelse" som han kalder det, faktisk mærkeligt da han er enormt trygheds menneske, han nægter at sove hvis der ikke er ryddet op :)
Børneværelse inspiration - Alfabetdyr
Julius værelse har jeg lavet om for nyligt, der skete noget mere på hans værelse inden den sorte væg kom. Julius har haft en hård start på livet mht søvn ( de første 10 mdr ) og da jeg lavede hans værelse fornyeligt var jeg noget mere bevidst om enkelthed, altså ikke for mange forstyrrelser og at han skulle ha en hule at sove i og så endte det som i kan se, MEGET ENKELT. 

YNDLINGSSPOT PÅ VÆRELSERNE?
lige nu er min ynglingsspot på Julius værelse klart den sorte væg, jeg er godt tilfreds med den matte sorte farve, som faktisk også bliver lidt rustik/nusset, hvis man kan sige det og det syntes jeg er fedt og det var faktisk enormt nemt at lave :). 
Børneværelse inspiration - Alfabetdyr
Matheo's værelse er det sengen, om aftenen tænder vi lyset som i ikke kan se tydeligt, men som er vikle om selve taget og så læser vi historie med dyrene ( puderne )
en helt særlig ting på værelset - hvorfor særligt på Julius værelse er hans træ dyr/figurer, som han har fået fødselsdag og dåb fra de tætteste og det er ret nostalgisk for mig
EN SIDSTE BEMÆRKNING ELLER ET GODT FIF?
Sorteret Opbevaring må være mit fif, drengene må lege og rode alt det de vil, men nå de ikke er ældre så kan det være svært at overskue når alt er fremme el hvor tingene skal hen. Vi har et karlekammerskab i stuen fyldt med legetøj, bloomingville kasser på hjul og mange housedocter stofposer, alt sorteret, 1 med brio, 1 med LEGO og flere med biler osv, det gør det nemt at få det hele ud, drengene smider selv i poser osv på plads og så ser det pænt og ryddeligt ud hurtigt .
Har du ikke fået nok af Ries fine indretning? Så kan du følge hende på Instagram lige HER.
Børneværelse inspiration - Alfabetdyr
RIES YNDLINS ALFABETDYR
Navneplakaten med myren - hvor du selv vælger navn og øjenfarve. 
Bestil din egen personlige navneplakat lige >> HER <<

Skriv en kommentar