Alfabetdyrs verden

Brand rep. - Ditte Regel

Brand rep. - Ditte Regel

HVEM ER I?
Mit navn er Ditte, og er vinterbarn fra 1990. Jeg har altid vidst, at jeg ville være mor! Da folk spurgte mig som barn, hvad jeg ville være, når jeg blev stor, svarede jeg altid: ”Jeg vil være mor!” Den drøm gik i opfyldelse d. 19. november 2015, hvor vores datter, Mie, kom til verdenen. Som familie er vi skøre, kærlige og til tider nok lidt sukkersøde. Jeg fortæller ofte Mie & hendes far at jeg elsker dem – jeg gør selvfølgelig også alt for at vise min kærlighed, men har åbenbart et stort behov for også at sige det! Efter jeg er blevet mor og lever i min lille barselsbobbel, har jeg bogstavelig talt forelsket mig i lækre ting til børneværelset, og Alfabetdyrs produkter er bestemt ikke en undtagelse! Når ikke Mies far er hjemme, er fjernsynet aldrig tændt – da jeg var single, ejede jeg ikke et fjernsyn i flere måneder, for ser det aldrig. Til gengæld er jeg dybt afhængig af min telefon, men prøver så vidt muligt at lægge den fra mig i Mies vågne timer, så hun kan få min fulde opmærksomhed – der skal selvfølgelig tages et billede i ny og næ, så vi har lidt til familiealbummet og til det kære instagram ;) Mie er det største der er sket mig, men håber da hun en dag får én eller to søskende, og så vil det da heller ikke være dårligt, hvis hendes far en dag går på knæ ;)

instagram @ditteregel

DET SKØNNESTE STED PÅ VÆRELSET?
Mit yndlings sted på Mies værelse er hendes seng! Sengen var det første vi købte til hendes værelse, og den eneste ting hendes far har valgt - jeg sagde ham skam ikke imod ;) Som barn ønskede jeg mig en himmel, så da jeg så himlen fra Numero74, tænkte jeg at dén måtte Mie bare have over sin seng. Har så piftet den op med lidt stjerner, så det blev en rigtig stjernehimmel.

instagram @ditteregel


HVAD ER DIN LIVRET?
Jeg er bestemt ikke kræsen, og har MANGE retter på min livret-liste. Pasta-retter er altid et hit for mig, og noget så nemt som spaghetti kødsovs, bliver jeg ALDRIG træt af!

instagram @ditteregel

instagram @ditteregel

HVOR VIL DU GERNE REJSE HEN?
Den bedste rejse jeg har været på, var med min veninde i 2010! Vi rejste fra Cairns til Sydney, hvor vi bl.a. levede som cowboys på en kvægfarm, boede nogle dage på en båd ved Great Barrier Reef og så et hav af ufattelig smukke steder. Derefter oplevede vi outbacken, hvor vi så smukke Kings Canyon, Ayers Rock og oplevede solopgangen fra en luftballon. Denne rejse vil jeg elske at opleve igen – det kunne være sjovt at opleve den med samme veninde flere år senere, men hvor kunne jeg også godt tænke mig at vise Mie og hendes far, hvor fantastisk Australien er! Jeg elsker at rejse, men lever bestemt efter mottoet: ude godt – hjemme bedst, da jeg er et enormt tryghedsmenneske!

instagram @ditteregel

instagram @ditteregel

DIT YNDLINGS ALFABETDYRS PRODUKT?
Mit yndlings alfabetdyrs produkt er helt klart milepælskortene. Jeg har trods Mies kun 6,5 måneders levetid, haft 3 forskellige milepælskort. Det første sæt havde ret skarpe kanter - i og med småfolk tager alt i munden, synes jeg ikke det var optimalt! Derefter købte vi nogle nye, som egentlig var ganske fine, men designmæssigt ikke helt min smag. Med vores nye alfabetdyr milepælskort, er jeg ikke bange for hun tager dem i munden, og synes samtidig de er så fine. Vi bruger dem i en ramme på værelset, når der er kommet dato på. Når Mie bliver lidt ældre, vil hun helt sikkert spørge ind til, hvornår hun kunne kravle, gå osv. Så kan vi sammen kigge på kortene i rammen på værelset og snakke om ”dengang hun var lille”.

instagram @ditteregel

Følg Ditte på instagram lige >> HER <<

Skriv en kommentar