Alfabetdyrs verden

Brand rep. - Mor til Silje

Brand rep. - Mor til Silje

Jeg har i foråret udvalgt en gruppe af inspirerende kvinder til at vise Alfabetdyrs produkter frem - og nu kan i møde dem her på bloggen! Den første i skal møde er "Mor til Silje" aka. Sabrina.

instagram @mortilsilje

HVEM ER I?
Jeg hedder Sabrina er 30 år gammel og bor i et lille byhus i Horsens sammen med min kæreste Kim. Vi har været kærester i 10 år til november og sammen har vi Silje på 4 år og Villads på 1 år. 

Til daglig er jeg uddannet pædagog og er nu jobsøgende efter endt barsel. Jeg har dog altid haft en lille drøm om at åbne min egen/være en del af en hjemmeside med salg af børnetøj mm. - om det nogensiden bliver en realitet det må tiden vise.
Kim er uddannet lærer og arbejder på et opholdssted og er ved siden af det også cheftræner for AC Horsens U17.

 

DET SKØNNESTE STED PÅ VÆRELSET?
Som tidligere skrevet så bor vi i et lille byhus så hverken Silje eller Villads har et værelse. Da vi fandt ud af at vi ventede Villads satte vi huset til salg og håbede at det ville blive solgt inden han kom til verden. Desværre har huset været til salg i halvandet år nu. Derfor sover de begge to i soveværelset. Så vi har valgt at lave husets andet værelse i kælderen til et fælles legeværelse - og det fungerer indtil videre fint! Men ynglingsstedet må dog være stuen hvor vi opholder os mest og hvor de har små legehjørner - og ellers i Silje's seng hvor vi bruger meget tid på at hygge og læse bøger!

HVA ER DIN LIVRET?

Min absolutte ynglingsspise er uden tvivl stegt flæsk med persille sovs! Jeg elsker det og kunne spise det hver dag - især sovsen... 

HVOR VIL DU GERNE REJSE HEN?
Ynglings rejse må være Italien. Vi rejste altid til Italien i sommerferien da jeg var barn så det vil altid være et sted fyldt med gode sommer minder og et sted der betyder meget for mig - også laver de jo også gode pizzaer... Ellers så drømmer jeg om at rejse rundt i USA sammen med min familie når Silje og Villads er blevet lidt større. 

DIT YNDLINGS ALFABETDYR PRODUKT?
Ynglings alfabetdyr produkt er ABC plakaten. Foruden at være rigtig fin og dekorativ så er både Silje og Villads begge to helt vilde med den. De kan få lang tid til at gå med at kigge og pege på alle dyrene - også giver den også mulighed for at lære både dyr og bogstaver på en sjov måde!

 Følg Sabrina på instagram (@mortilsilje)

KØB DIN EGEN ABC PLAKAT LIGE >> HER <<

Skriv en kommentar