Alfabetdyrs verden

Brand rep. - Valdemars mor

Brand rep. - Valdemars mor

HVEM ER I?
vi er en lille familie på tre. Valdemar, mor og far. vi bor i en lille by i Nordsjælland, pt. til leje, imens vi venter på, at finde vores drømmehus på et tidspunkt. til hverdag går Valde i dagpleje, men holder heldigvis en masse fridage, da jeg (mor) arbejder lidt skævt i forhold til et 8-16 job, hvilket giver os andre muligheder, som vi nyder godt af. Farmand har sit eget firma, hvor han arbejder fuldtid (ofte lidt mere) som selvstændig malermester.


DET SKØNNESTE STED PÅ BARNETS VÆRELSE?
Valde e l s k e r sit legekøkken og kan få meget tid til at gå med, at lave mad til mor og far. Han fik det i 1 års fødselsdagsgave og jeg var faktisk lidt i tvivl dengang om han var for lille til sådan et, men jeg har ikke fortrudt det 1 sekund siden, da han har brugt det siden.

YNDLINGS SPISE?
Hvis han selv skulle vælge, levede han af vandmelon, jordbær og is! Det kræver ikke den vildeste opskrift, men ind imellem kan det kræve lidt kreativitet at finde på noget den lille stædige mand vil spise... Vi håber det bare er en periode.

YNDLINGS REJSE?
Indtil videre har vi kun været ude og rejse med Valdemar én gang, sidste sommer, da han var knapt 1 år. Turen gik til Kreta i sommerferien, og dét var et hit! Selvom han ikke var større, havde han en fest over at kunne bade i pool, spise is og nyde en masse tid sammen med mor og far.

YNDLINGS ALFABETDYR PRODUKT?
Åh, det bliver svært at vælge. Faktisk elsker han alle produkterne og bruger meget tid på at pege og fortælle om dyrene og har allerede lært enormt mange dyrelyde og hvad de forskellige dyr hedder. Han har to plakater hængene over sin seng som han siger godnat til om aftenen og kysser godmorgen igen om morgenen!

Følg Valdemars mor på instagram  

Skriv en kommentar