Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr besøger -  Silje, Lilly & Lynne

Alfabetdyr besøger - Silje, Lilly & Lynne

Idag skal vi på visit hos Maggie, der har de tre små prinsesser - Silje, Lilly og Lynne. Pigerne er pseudotrillinger og sover alle tre på samme værelse i de fineste små huse. Kig med her, hvordan man fint kan pynte et værelse til tre tøser, uden det hele er lyserødt.
Alfabetdyr besøger tvillingerne og deres storesøster
"Jeg hedder Maggie, er 26 år gammel og bosat i Silkeborg. Når jeg ikke er på barsel, læser jeg til sygeplejerske. Jeg er blevet mor til Silje, Lilly og Lynne, på bare 17 måneder og det er benhårdt arbejde, men heldigvis også livsbekræftende og fyldt med dejlige oplevelser. Vi havde et ønske om at få 2 børn, der lå tæt i alder - og det fik vi så, vi fik tre! Hele "projekt pseudotrillinger" kunne ikke lade sig gøre uden min klippe Steffen. Pigernes far og min mand."
 Alfabetdyr besøger Silje, Lilly og Lynne der alle tre deler værelse
HVEM BOR PÅ VÆRELSET?
"I det daglige kalder vi vores døtre for trekløveren og det er deres værelse og legerum I her får fornøjelsen af. 
Trekløveren består af Silje, som er vores ældste datter (2,3 år) og tvillingerne Lilly og Lynne (10 måneder). Pigerne er helt tæt knyttet og på alle måder "rigtige" søstre. De er dog også "hver deres" og vi har bevidst valgt at dyrke dette nu hvor de ligger så tæt i alder og spejler sig i hinanden hele tiden. De ejer eksempelvis ikke de samme tøjdyr, sengetøj etc. - de er heller ikke klædt i det samme tøj.
De er 3 dejlige, livsglade, nysgerrige og beslutsomme piger. Jeg misunder børns generelle tilgang til tingene - og har stor respekt for deres begejstringsevne og tiltro."
Tvillingerne Lilly og Lynne - Alfabetdyr er på besøg
VÆRELSET
"Vi bor i to plan og derfor har pigerne deres "rigtige" værelse ovenpå, hvor deres senge er og så har de et legerum nedenunder, fordi de jo altid vil være der hvor vi er :-) 
Soveværelset på 15 kvadratmeter består primært af 3 "hyggehuse", som er deres senge. Det er meget bevidst at de sover så tæt - og alligevel adskilt. Jeg synes man får sådan en "lejrskolestemning" når man ser de 3 "huse" stå tæt sammen - og hvem vil ikke gerne sove med sine bedste venner hver nat?
Legerummet under trappen er ca. 5 kvadratmeter og hver en centimeter er udnyttet - Det er indrettet, så det både fungerer som opbevaring og hyggehule."
Silje, Lilly og Lynnes værelse - Alfabetdyr er på besøg
TEMA FOR VÆRELSET
Jeg har ikke et decideret tema for rummene, men fokus har været på fællesskabet med plads til flere og så har jeg forsøgt at gøre det piget uden at det er "lyserødt-lyserødt" med små fine detaljer, som pigerne kan hygge sig med."
Pige værelse med plads til tre
YNDLINGSSPOT
"Helt klart sengene. De illustrerer alt det vi gerne vil skabe med værelset. At pigerne er samlet i et hyggeligt rum, der er åbent - samtidig med at de har hver deres lille sted. Husene fungerer både som senge, hyggested og huler"
Alfabetdyr - design din egen personlige plakat
YNDLINGS ALFABETDYR
"Navneplakaterne. De oprindelige fine dyr i alverdens skabninger, som kan blive personaliseret og dermed individuelle. Og så er jeg vild med fleksibiliteten hos Alfabetdyr - jeg husker da vi skulle købe Lillys navneplakat. Jeg havde et ønske om at der skulle stå "Lammet Lilly", men da den ikke var at finde på hjemmesiden, kontaktede jeg bare Annesofie og dagen efter blev "Lammet Lilly" og "Leoparden Lynne" sendt afsted. Super service og fedt at man kan "ændre" lidt på design, så det passer til ens børn, uden at designeren bag fornærmes!"
Tusinde tak til Maggie, fordi vi måtte kigge ind i hendes pigers lækre værelse! Kan du ikke få nok af den fine indretning, og de tre små søde piger, så kan du følge dem på Instagram.

Skriv en kommentar