Alfabetdyrs verden

Alfabetdyr på tur - Forårets og sommerens markeder

Alfabetdyr på tur - Forårets og sommerens markeder

Noget som jeg holder utroligt meget af er, at komme ud og møde Alfabetdyr kunder face to face. Derfor er det oplagt for mig at tage på diverse designmarkeder - her til foråret/sommeren deltager jeg i hele tre markeder, og dem har jeg lavet en liste over her

Alfabetdyr på designmarked i Aalborg - besøg Neu marked for kunst og design 2017

NEU · AALBORG

Sidste år deltog jeg i det første Neu marked af sin slags - og jeg deltager meget gerne igen! Jeg tror Aalborg har hungret lidt efter et ordenligt designmarked - og det må man sige de har fået med neu! I fantastiske rammer og en dejlig atmosfære, byder tre dygtige damer bag neu marked endnu engang velkommen til en hyggelig weekend fyldt med design og glade iværksættere!
Læs mere om Neu HER

Aalborg · Nordkraft
13 maj 2017
Åben fra 10:00-17:00

 

Alfabetdyr besøger Upcomers designmarked i Kolding og Vejle 2017

UPCOMERS · KOLDING

Alfabetdyr har flere gange været deltagende hos upcomers i Vejle, som bestemt er et marked der er et besøg værd! Men i år har de fået vokseværk, og har fået plads i Kolding design week. Bag upcomers er et hold utrolig kompetente frivillige, som gør en dyd ud af at lave indholdet på markedet spændende for en hver smag, så jeg glæder mig personligt også rigtig meget til ikke blot at stå på markedet som udstiller, men også til at skulle på en lille osetur rundt blandt de andre inspirerende udstillere!

Kolding · Innovationsfabrikken
3 - 4 juni 2017

 

UPCOMERS · VEJLE

Sidst men ikke mindst, er upcomers i Vejle også kommet i nye rammer. Her er det Vejle kommunes, "vild med vand" arrangement der skal huse det populære designmarked. Vær opmærksom på at denne gang er markedet ikke hele weekenden, men blot om søndagen - så skal du nå at have fat i nogle af de lækre sager der bliver udstillet, så skal det altså ske om søndagen.

Vejle - "Vild med vand"
20 august 2017

Læs mere om Upcomers HER

 

Jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og se jer alle sammen i løbet af foråret og sommeren på disse markeder! Lidt praktisk info, så kan du købe alle Alfabetdyrs produkter på standen, og der vil også være rig mulighed for at gøre sig handel på bla. rammer.

Alfabetdyr tager både imod visa, mastercard, mobilepay og kontanter når jeg er på marked. Men for en god ordens skyld, så tag kontanter med - det er ikke sikkert alle standende udbyder disse betalings muligheder :-)

jeg håber vi ses!

/Annesofie

Skriv en kommentar