De bedste gaver du kan give et barn

Biksn - gaver til en lille dreng

Kunsten når man giver gaver er "at give noget man selv ville være blevet glad for", det er hvad jeg altid har lært. Så nu har jeg proppet min webshop med fine sager, som jeg selv ville være blevet glad for at modtage! 

Som lovet i fredags kommer der her et indlæg med gode gaveideer til en lille dreng

Hæklede bamser, hagesmækker, barnets bog og stjerneranke

1. Hæklet bamse / 2. Barnets bog - Din historie / 3. Smæk / 4. Stjerneranke

100% økologisk bambus - ja du hørte rigtigt, og selvom materialet er blevet mere og mere kendt, så er der stadig mange der kigger underligt på mig, når jeg fortæller at de hæklede bamser er lavet af panda føde. Men det er de, og det giver dem den fineste glans og holdbarhed!

Pynt til værelset er også altid et hit at give - se blot stjerneranken her. Et glimrende alternativ til flagranken, og så er den ovenikøbet til en virkelig fin pris! Se den bla. HER hjemme hos Frederikke og Frida hvor den pynter på sengen.

Et nyt mærke jeg har fået i Biksn, er Fabelab. Ekstremt fine produkter i lækre materialer. Jeg er selv helt tosset med smækkerne her, som minder mig lidt om et bandana.

Sidst men ikke mindst, så er barnets bog fornyligt kommet i en fin blå farve - og i mine øjne er den ikke kun til drengene, men det vil jeg lade jer om at bestemme! Hvad syntes du?

Bag om produkterne Biksn

← Ældre indlæg Nyere indlæg →Skriv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes før udgivelse