Alfabetdyrs verden

Gaver til en lille pige

Gaver til en lille pige

Som nogle af jer måske har opdaget - er der kommet en ny kategori her på webshoppen - Biksn. Alfabetdyr har siden marts holdt til i Silkeborg, og i den forbindelse åbnede jeg en butik. Butikken huser både Alfabetdyrs egne produkter, men også andre upcoming mærker som Toddler Loops, Dyrebar, Nature zoo, Fabelab og mange andre. 

Barselsgave til pige

1. Sløjfe leggings / 2. Barnets bog - Din historie / 3. Babyhue / 4. Milepælskort

Jeg har her samlet et godt eksempel på en fin pakke til en lille ny pige. De nye sløjfe leggings er simpelthen så fine - og især når der kommer en lille ble rumpe i, kommer sløjfen rigtig til sin ret.

Huen er håndstrikket her i Danmark, og er perfekt fra nu af og hele vinteren. Det gode ved denne strikhue er, at du nemt kan bruge den når barnet sover i barnevogn, da kvasten ikke er så stor, at den vil være i vejen.

Milepælskortene og Din historie - barnets bog er også oplagte gaveideer. De kan både bruges til piger og drenge (ønsker du en mere tøset udgave af Din historie, så se HER). I Din historie vil man som den glade giver automatisk blive skrevet ind i barnets historie, da den første side omhandler "Du har fået bogen af, Den har du fået fordi".

På mandag vil jeg vise jer lidt sager til de små drenge - så følg endelig med, og i mellemtiden kan du lade dig friste af alle de spændende sager der hele tiden kommer til i Biksns kategori lige >> HER <<

Skriv en kommentar