Alfabetdyrs verden

Brand rep. - Line Marie

Brand rep. - Line Marie

HVEM ER I?
Vores lille familie består af Line Marie (mig), 30 år, Jonas på 27 år og vores lille datter Freya Filippa på snart 15 mdr. Til dagligt arbejder jeg som pædagog, Jonas som privatkunderådgiver og Freya Filippa går i vuggestue. Vi er begge store familiemennesker og er så priviligerede at have vores forældre tæt på os, hvilket gør, at Freya Filippa ser sine bedsteforældre flere gange om ugen. De er guld værd!

DET SKØNNESTE STED PÅ BARNETS VÆRELSE?
Jeg er faktisk ret glad for hele hendes værelse. Det er hyggeligt og piget. Men jeg elsker kommoden med alle de fine billeder og nips, samt hendes soveplads med sengehimmelen og stjernerne. Det er her hun lader batterierne op til endnu en ny dag med masser at leg.

YNDLINGS SPISE?
Jeg har en stor svaghed for tapas. Så hvis jeg virkelig skal forkæle mig selv, så skal det være med tapas og et godt glas rødvin.

YNDLINGS REJSE?
Jeg elsker ferier som går syd på, men intet slår en rigtig dansk sommer! Hvert år låner vi mine forældres sommerhus på Sydfyn og holder sommerferie med vores bedste venner og deres børn. Det er blevet en rigtig hyggelig tradition.

YNDLINGS ALFABETDYRS PRODUKT?
Jeg er stor fan af Alfabetdyr-universet og jeg er meget glad for Freya Filippas navneplakat med flamingoen på, samt højdemåleren. Og når der engang kommer en baby mere til vores lille familie, skal jeg helt klart have investeret i milepælskort og barnets bog.

 

Har du ikke fået nok af Line Maries skønne univers kan du følge hende på instagram lige >> HER <<

Skriv en kommentar