Alfabetdyrs verden

Din historie - Barnets bog

Din historie - Barnets bog

De sjove spørgsmål, de søde billeder, den første ferie, alle fødselsdagene - barndommen er fuld af vigtige øjeblikke der skal foreviges og gemmes. Glæden jeg selv har, ved at bladre i min egen barnets bog min mor lavede til mig i sin tid - derfor har jeg lavet Din historie - barnets bog, til dit barn.

Jeg har i dette blogindlæg samlet alt hvad der er værd at vide om Alfabetdyrs barnets bog. Alt fra gode idéer, tips og tricks til designvalg og indholdet.

Din historie følger barnet fra det endnu ikke er tænkt på endnu og helt op til skolealderen. Bogen indeholder 100 sider, som har de velkendte Alfabetdyr, som jeg selv illustrerer og designer i skøn forening med smukke sarte pastelfarver - og vigtigst af alt, masser af plads til dine fortællinger og billeder fra barndommen. 

Alfabetdyrs nyhed - Din historie i hvid. Barnets bog til piger og drenge

Vidste du at Alfabetdyrs barnets bog også fungerer til regnbuefamilier, da der ikke står "mor og far" i bogen men "forældre"?

GENNEMFØRT DESIGN, PERSONLIGHED OG MANGFOLDIGHED

Alfabetdyrs produkter bliver altid designet med fokus på, at du som ejermand skal have fuld udbytte af produktet - at de skal passe præcis til netop dine behov. For ligesom vi ikke er to der er ens, er der heller ikke to familier eller børn der er ens - derfor får du ikke blot en bog med gennemført design og masser af tanker bag, du får også en bog med plads til unikt indhold og personlighed. Har du lyst til at læse mere om dette kan du bla. læse indlægget HER om tankerne bag opbygningen af bogen, eller HER hvor jeg giver ideer til hvordan du gør dit stamtræ personligt og fint.

Barnets bog der passer til regnbuefamilier

Vidste du at Alfabetdyrs Din historie både er dansk designet, men også bliver lavet lokalt i Jylland? 

BARNETS BOG I LUKSUS RINGBIND

Bogen er ud fra disse tanker blevet lavet i et ringbind. Ikke et almindeligt A4 ringbind, som du kunne have fundet på kontoret - nej her er der blevet kælet for detaljerne. Bla. er ringene i mappen malet hvide, så de får et lækkert nordisk udtryk. Bogens højde er også tilpasset så den passer smukt ind i bogreolen derhjemme. For ikke at tale om overfladen, der har fået en mat og blød overfladebehandling, så bogen både fremstår utrolig eksklusiv, i god kvalitet men også holder i mange år.

Hvis du vil læse mere om, hvorfor det er en god idé at købe din barnets bog i ringbind, har jeg lavet et uddybende indlæg om det lige HER.

Alfabetdyrs barnets bog lavet i ringbind

Guide til at udfylde stamtræet i Din historie - barnets bog

Vidste du at Alfabetdyrs Din historie er håndlavet? Og at hver bog er igennem hænderne på syv forkskellige personer for at blive til.

"Får jeg den udfyldt?" Eller "Hvilken dato var det?" Er velkendte spørgsmål der vil blive stillet når man skal udfylde en barnets bog. Netop disse spørgsmål bliver ikke et problem med Din historie. Bagerst i bogen finder du Alfabetdyrs fine opfindelse - køleskabssiderne. Siderne er ment til at tage ud, hænge op, ligge på skrivebordet, hænge på en opslagstavle eller hvor du nemt kan komme til dem. Siderne har overskrifter fra bogen, så du nemt ud fra hvert punkt kan notere dato og en lille note. På den måde glemmer du ikke hvad og hvornår de forskellige milepæle skete, og kan senere notere begivenhederne ned i bogen.

Køleskabssiderne i Din historie fra Alfabetdyr

Bogen indeholder både de basale ting som højde, drøjde, tænder, sundhedstjek - udvikling, men der er også gjort plads til de lidt sjovere ting. Bla. udviklingen af udseende fra 0-9ende klasse, sjove spørgsmål, de første ord, hvem ligner barnet mest, første ferie og meget andet - sider hvor der er plads til fortælling. 

Barnets første ord - Alfabetdyr barnets bog

INDHOLDSFORTEGNELSE

Hvem bogen er fra, til og hvorfor
Forord
Forældrene - historie

Maven vokser
Information om graviditeten
Stamtræ
Fødslen: fortælling og data
Det skete i verden
Aftryk af hænder og fødder
Første gæster og gaver
Hilsner fra fødestuen
Overvejede navne og det endelige
Det første hjem
"Sådan var du de første dage"
Søskende
Hyggestund
Godmorgen og godnat ritualer
Syndhed og trivsel
Madvaner
Tænderne
"Første gang at du"
Første bad
Første udflugter
Ferietid
Legekammerater og venner
Dåb/navngivning
Vuggestue/Dagpleje & Børnehave
"Som snydt ud af næsen på"
Sjove spørgsmål, svære ord og de første ord
Vaner
Første fest og jul
1-6 års fødselsdage
Første skoledag - skolen
Fritid og hobbyer
"Jeg vil gerne være"
Gode råd fra familie og venner
Ekstra fotosider og notes sider
Køleskabssiderne

Er du mere nysgerrig? Så har jeg også lavet en film til dig, hvor du kan se mig bladre igennem alle siderne i bogen. Filmen finder du HER

Alfabetdyrs barnets bog, Din historie følger dit barn op til skolealderen

Vidste du at Din historie både findes på dansk og norsk?

"DU" OG IKKE "JEG"

Bogen er skrevet med "Du" og ikke "Jeg", hvilket der er en rigtig god forklaring på. Da jeg skulle designe bogen, startede jeg ud med at skrive "Jeg blev født", "Min første tand", "Mit første bad" osv. Men konkluderede hurtigt, at hvis det var mig der skulle udfylde bogen til mit barn, ville jeg syntes det var unaturligt, da børnene jo ikke selv skriver bøgerne. Så derfor blev den lavet som en fortælle bog, hvor det er forældrene der beretter om "Da du var på tur", "Din første bamse", "Dine skolefotos".

En fortælling om da baby lå i maven - Indhold fra Alfabetdyrs barnets bog

EKSTRA SIDER OG PLASTIKLOMMER

Da bogen er lavet i ringbind, giver det dig mulighed for at lave en personlig barnets bog. Der er ikke sidetal på sider, så du kan nemt fjerne, flytte rundt eller tilføje tegninger, invitationer, plastiklommer og ekstra sider. Ekstra siderne er designet så de passer præcist til design og layout i bogen.

Du kan på 2 min. få fine plastlommer til Din historie, ved at følge denne DIY, hvor jeg viser hvordan du nemt klipper dine lommer til, så de passer perfekt ind i bogen. Så kan du gemme små udklip, tegninger og dine brugte milepælskort, sammen med alle de andre gode minder.

Lav dine egne plastiklommer til barnets bog fra Alfabetdyr

Vidste du at næsten alle Din historie er designet ud fra at være unisex?

Seks smukke designs

Din historie kommer i seks smukke designs, så du har mulighed for at vælge præcis den bog der passer til dit barn. Det er kun omslaget der variere på bogen, indholdet og siderne er ens. Er du så heldig at have flere børn, en hel søskende flok, giver det dig også god mulighed for at give hvert af dine børn deres helt egen personlige bog, så i nemt kan kende forskel.

Alfabetdyrs din historie kommer i seks flotte pastelfarver

EN GAVE DER SKABER GLÆDE I MANGE ÅR

Din historie er en oplagt barselsgave eller dåbs/navngivningsgave. At udfylde en barnets bog til dit barn, er en smuk gave - som de kan finde glæde i mange år ud i fremtiden. Bogen kan også med fordel bruges som godnatlæsning eller historie fortælling, med episoder fra eget liv.

Dit barn vil elske dig for at have fortalt historien om dets barndom - for der findes ingen bedre historie, end historien om dit barn.

Din historie fra Alfabetdyr i Fletkurv med giraf

Du får altid Gratis fragt og hurtig levering når du bestiller Din historie på Alfabetdyrs egen webshop. Skal din bog bruges til en gave, pakker jeg den også meget gerne ind for dig!
Nu er der bare tilbage, at du finde ud af hvilken af de seks smukke designs HER der er din yndlings..

/ Annesofie
 Q U I C K   S H O PSkriv en kommentar