Alfabetdyrs verden

GODT NYTÅR

GODT NYTÅR

Annesofie fra Alfabetdyr med nytårshat


Så er året ved at rende ud - imorgen er sidste dag, og jeg vil gerne skynde mig at sige jer tak for året der gik!


2016 har på alle måder været et spændende år for mig og Alfabetdyr. Der er blevet udvidet i Silkeborg med en lille butik, Biksn, hvor der dagligt kommer søde og nysgerrige kunder forbi.


Jeg tog til København, for at udstille på CIFF kids i sommers, som var en kæmpe oplevelse - og som jeg håber at kunne deltage i til sommer igen! 

Jeg tog skridtet og sagde ja til at få ikke bare én men hele tre søde praktikanter igennem året, som hver især har bidraget til at gøre Alfabetdyr bedre og stærkere - det skal i have tak for Marianne, Pernille og Marie!

Der er blevet designet nye produkter, Din historie er kommet til på norsk, tænkt spændende og nye tanker, forhandler familien er blevet udvidet med endnu flere dygtige butikker og meget mere.

Imorgen vil jeg fejre nytåret med mine venner og kæreste, være taknemlig for alt det som jeg har nået og set, samt glæde mig til at det spændende der skal ske i 2017! 

- Glæder mig især til at løfte sløret for nogle nye fine produkter! 

Et kæmpe tak og ønske om alt det bedste skal gå til jer der følger med, jer der køber og støtter Alfabetdyr, mine forhandlere, leverandører, venner, familie og kæreste - uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre. Pas nu godt på jer selv og hinanden derude når vi imorgen byder 2017 velkommen.

De bedste nytårs hilsner fra

- Annesofie

P.S - nu vi snakker 2017, har du så set der er tilbud på familiekalenderen ;-) Direkte link >> HER <<
dec 30, 2016

Er helt vild med jeres design
håber det ok jeg kommer med ønsker.
- en evigheds fødselsdags kalender
- almindelig postkort mix pakker
Dybest set noget til os der ikke lige har børn, men kan lide jeres design

Godt nytår
Hilsen Anette
http://min-servicehund.blogspot.dk

Anette

Skriv en kommentar