Alfabetdyrs verden

Jeg pakker dine gaver ind

Jeg pakker dine gaver ind

Jeg ved at mange køber Alfabetdyr som gaver, og findes der noget mere dejligt end at kunne give en fin gave? Personligt elsker jeg at give fine gaver, og ved også at indpakningen ofte kan være mindst lige så vigtig som indholdet.

Jeg har i min butik Biksn prioriteret fint gavebånd og papir, da det for mig er en stor del af oplevelsen når man giver en gave, at den ser ordentlig og skøn ud!

Det vil jeg også gerne tilbyde dig! Derfor kan du fra idag, vælge med eller uden gaveindpakning når du bestiller dine Alfabetdyr. Du vælger selv hvilken farve pakken skal pakkes i; Pige, dreng eller unisex - og resten sørger jeg for!

SEND DIN GAVE DIREKTE TIL MODTAGEREN
Er tiden rendt fra dig? Eller ser du ikke fødselaren før længe efter gaven skulle være givet. Så sender jeg gerne pakken direkte til modtageren for dig.

Du tilføjer blot en anden modtageradresse i din bestilling. Og skal du have vedlagt en lille personlig hilsen til pakken? Så sørger jeg også gerne for dette. Tilføj blot din hilsen i notefeltet ved check out.

Jeg håber i vil tage godt imod det nye tiltag - jeg vil hvertfald gøre mit for at jeres pakker bliver fine og helt særlige, hver og én! 

Alfabetdyr pakker dine gaver ind gratis · Fri fragt over på bestillinger over 180 kr
Pakkerne på billedet her er vejledende og farver, bånd, papir mv. kan skifte. Men jeg lover dig, at din pakke bliver mindst lige så fin!

 

GÅ TIL WEBSHOPPEN

Skriv en kommentar