Alfabetdyrs verden

Milepælskort

Milepælskort

Milepælskortene fra Alfabetdyr er en hjælp til at huske de magiske øjeblikke der opstår under og efter graviditeten. Det kan være specielt sjovt for børnerne når de bliver store, at se hvad der skete i den tid de ikke selv husker.

I pakken får du 30 kort, der alle dækker 30 forskellige milepæle; alle med hvert sit skønne alfabetdyr på.

Du kan bruge kortene på forskellige måder, den mest brugte er at tage billeder af den gravide eller den lille sammen med det aktuelle kort, udfyldt med dato, sådan at man nemmere kan huske hvornår man tog billedet og hvad der præcist skete.

Man kan også bruge dem lidt mere kreativt, ligge dem op i en smuk opsætning, som et stilleben og tage et foto af dette. Eller bruge kortene som en plakat på værelset i en ramme - enten med eller uden dato, og gøre det til barnets helt personlige vægpynt.

https://www.instagram.com/ditteregel/

https://www.instagram.com/ditteregel/

https://www.instagram.com/ditteregel/

Følg Ditte Regel på instagram (@ditteregel)

Her er det Ditte Regel der har været kreativ med Alfabetdyrs milepælskort - har du en helt fjerde løsning til hvordan kortene kan benyttes, så vil jeg meget gerne se det! Så del gerne enten på Instagram med #Alfabetdyr , eller send en besked.

Kortene er den oplagte gaveidé til den gravide eller nyfødte. En pakke med 30 kort koster 180 kr. Og køber du dem på webshoppen i linket under her, får du fri fragt og lynhurtig levering!

Køb milepælskortene lige >> HER <<

Skriv en kommentar