Alfabetdyrs verden

Glæden ved verdens bedste kunder!

Glæden ved verdens bedste kunder!

Det må jeg nok sige... Nogle gange får i mig til at fælde en lille tåre af ren lykke!

Det at være selvstændig er bestemt ikke nogen dans på roser altid, og jeg kan til tider være enormt itvivl om jeg gør det hele rigtigt og om det er tilstrækkeligt. Men at der så kommer mails som denne, gør det det hele værd!

Jeg bliver overrasket og fuldstændig lykkelig hver gang én af jer bruger jeres kostbare tid på at skrive til mig, og fortæller hvordan i bruger jeres produkter i hjemmet, og om i er glade for dem. Så tusinde tak for det!

Jeg vil slutte af med en mail fra en sød kunde, der havde en dejlig nyhed at dele, og en lille datter der var ovenud lykkelig for hendes Din historie. 

 Din historie fra Alfabetdyr i mint med panda motiv

Jeg har lige modtaget min pakke med 2 "Din historie" - og må bare sige, sikke en fornøjelse!

Indpakningen er bare lækker og man kan se at det bliver højt prioriteret at passe på bøgerne under forsendelsen. Og når man så åbner og bøgerne er så flotte og inspirerende at man har lyst til at gå igang med at skrive med det samme, det er altså en fornøjelse :-)
Vil nyde at have dem stående fremme i stuen.

Har skrevet alt ned fra da vores lille pige lå inde i maven (hun er 4 år nu) og har nu endelig fundet bogen hvor vi kan skrive noget af det ind og sætte de helt rigtige billeder ind. Det bliver så hyggeligt at sidde og læse sammen.
Ja faktisk har vi allerede siddet og læst hele bogen sammen for hun vil høre mere "mor mere, fortæl mere, hvad står der" selvom vi ikke har skrevet i den endnu...

Og nu har vi så lige fået at vide at der ligger en lille baby dreng inde i min mave og så var det jo lige til højrebenet at starte med hans allerede nu også. Så kan de stå der side om side og pynte inde i stuen.

Så vil faktisk bare sige tak for nogle super lækre bøger!

 

Køb din egen Din historie lige HER

Skriv en kommentar