Alfabetdyrs verden

Plastlommer til Din historie

Plastlommer til Din historie

Jeg får ofte spørgsmål på, om jeg kan lave plastlommer til Din historie. Kort svar: Nej. Jeg ville godt kunne få det lavet til jer, men de vil blive så dyre at det ikke ville kunne svare sig for jer! Det er langt lettere, billigere og hurtigere at gribe en saks, og følge denne DIY som jeg har lavet til jer. Det tager ikke meget mere end 2. min og så har du nogle fine lommer der passer til bogen.

Gør det selv plastlommer til barnets bog

Videoen finder i >> HER <<

Plastlommerne kan bruges til tegninger, fødselsdagsinvitationer eller små udklip der skal gemmes. De kan også med fordel bruges til at sætte de brugte milepælskort ind i Din historie

Plastlommer til barnets bog - ekstra sider, fotolommer

Køb din egen Din historie >> HER <<  med fri fragt, og hurtig levering.
Skal den bruges til gave, pakker jeg dem også meget gerne ind for dig, helt gratis!

Skriv en kommentar