Alfabetdyrs verden

Stamtræet - Din historie, barnets bog

Stamtræet - Din historie, barnets bog

Jeg har samlet tre forskellige måder at udfylde stamtræet i Din historie. Stamtræet i Din historie ser en smule anderledes ud, da det er designet til at passe til alle familier, derfor er det ikke det typiske og velkendte træ med "mor, far, barn, bedsteforældre" som du finder i Din historie. Dette gør også at bogen er velegnet til regnbuefamilier.

På siderne er der tegnet en række bobler som du selv vælger hvordan du vil udfylde. Skal de de forbindes, pyntes eller blot stå alene - det er helt op til dig! 

Stamtræet i Alfabetdyrs barnets bog

DEN DER FORBINDER

Skab et smukt mønster mellem boblerne, ved at sætte streger, prikker eller linjer. Du bestemmer selv hvordan de skal forbindes. Her har jeg lavet et eksempel hvor gifte eller kærester er forbundet med en linje hvorfra børnene udspringer. Mellem tvillingerne har jeg sat en stiplet streg, denne kunne også med fordel bruges hvis der var bonus forældre, søskende eller andre i jeres stamtræ.

Eksempel på Alfabetdyrs stamtræ med streger

DEN SIMPLE

Er du ikke til streger og for meget pynt, så kan du også fint undlade dem. Skriv evt. hvilken relation personen har til barnet og personens navn. Med denne metode kan du blande og mixe familiemedlemmer og lade barnet gå på opdagelse i sin slægt.

Eksempel på Alfabetdyrs stamtræ i Din historie

DEN KREATIVE

Er du til pynt og sjov, så er der intet der sætter grænserne for dig. Du vil nemt kunne bruge begge af de forrige muligheder eller en helt tredje og pynte med lige det du har lyst til! Her har jeg tager stamtræet mere bogstaveligt med ind i designet, og pyntet med blade og blomster.

Eksempel på fin måde at udfylde Din histories stamtræ fra Alfabetdyr

De tre eksempler her skal ses som idéer, og ikke en rettesnor. Stamtræet er dit barns personlige, og derfor kan du lave det på præcis den måde du ønsker! 

NERVØS FOR AT GÅ IGANG?

Lav dig en kladde hvis du er nervøs for at gå igang med projektet. Det kan du nemt gøre ved at ligge et stykke bagepapir over siderne og tegne din kladde derpå, inden du giver dig i kast med det rigtige stamtræ og skriver direkte i bogen.

Har du en anden og fin måde at udfylde stamtræet på, så er du velkommen til at dele det med mig på Instagram og benytte hashtagget #alfabetdyr
Ellers er der ikke andet at sige end - God fornøjelse!

/Annesofie


 Se de mange flotte designs af Din historie HER, og bestil netop din favorit til den lille du har kært.

Alfabetdyrs barnets første bog med ooh noo klodser i hvid

Skriv en kommentar