Den nye barnets bog

I starten af 2018 lancerede jeg en ny udgave af barnets bog, Din historie. Den første version af Din historie, så dagens lys i juli 2015. Dengang var bogen den første på markedet der henvendte sig til både regnbuefamilier og den såkaldte traditionelle børnefamilie. Bogen fik ros for at være moderne, følge med tiden, enkel i sit design og var et frisk pust, med fokus på den moderne familie.

Den nye udgave af Din historie fra Alfabetdyr

Nyt skal der til

En opfølger og et redesign skulle der til, og med hjælp og input fra Alfabetdyrs trofaste følgere og kunder, der kom med forslag til emner, brugervenlighed, nye tiltag og min klare idé om hvordan bogen skulle ende ud, lykkedes det at designe en helt ny og top lækker udgave af Din historie, der kom på markedet d. 26 januar 2018, sammen med relanceringen af Alfabetdyrs univers. Jeg har derfor skrevet dette indlæg, med en samlet oversigt over de ting der er blevet ændret eller tilføjet i den nye udgave af bogen. 

Størrelsen

Den første og mest åbenlyse er størrelsen, bogen er på opfordring blevet lavet større - så den kan indeholde papir i A4. Der er også blevet tilføjet flere sider i bogen, så du nu får hele 108 sider. 

Kvaliteten

Kvaliteten på papiret har også fået et nyk op. Papiret i den nye bog er på 170 g. hvilket er over dobbelt så tykt som almindeligt printerpapir.

For- og bagside i den gamle bog havde en mat kachering der virker smuds afvisende. Dette er der naturligvis også på den nye, men nu er den også ridsefast og afvisende overfor små ridser.

Forskellen på Din historie den gamle og nye version

De hvide ringe

I tråd med størrelsen er vokset, er antallet af ringe i bogen også steget til 4 styks. Ringene er stadig lakeret hvide, så du får det fineste og mest luksuriøse udtryk.

Kunne du tænke dig at læse mere om hvorfor en barnets bog i ringbind er det oplagte valg - kan du klikke HER.

Plads til alle

Den nye barnets bog, kan som sin forgænger bruges af flere familieformer, og som noget nyt kan singleforældrene også bruge bogen.

Stamtræet i den nye bog har plads til hele 28 familiemedlemmer, hvor der i den gamle udgave var plads til 21.

4-D ringe i den nye udgave af barnets bog fra Alfabetdyr

Forbedringer i indholdet 

Generelt er der gjort mere plads til billeder i bogen, og i takt med at siderne er blevet større, giver det også meget mere plads til at nedfælde og fortælle historier. Der er også kommet helt nye sider i bogen:

- "Din familie"-sider (6 stk.)
- Historiesider (4 stk.)
- Gæstebog til barnedåb/navngivning
- Dobbelt så meget plads til fødselsdage (0-6 år)
- Tips og tricks til bogen

Brugervenlighed

I den nye udgave af barnetes bog, har jeg barberet så mange "min første" fra, som muligt. Istedet har jeg f.eks brugt overskrifter som; En særlig fest, en magisk jul, en lille historie fra badetid, osv. Dette giver dig mulighed for at starte bogen når det passer ind hos jer, og behøver ikke nødvendigvis at være fra barnet er nyfødt.

Papirs lommer til Din historie fra Alfabetdyr

Flere muligheder

Du kan stadig få ekstra sider til bogen, både i notesform og blanke sider til foto. En af de nye tilkøb der er kommet til bogen er papirslommerne. Lommerne giver dig mulighed for at udvide din bog og gøre den endnu mere personlig. Lommerne er oplagte til billeder, vaccinationskort, fødselsdagkort, breve og tegninger man ikke vil lave huller i.

 _______

Jeg er pave stolt over den nye bog, og jeg håber også at I syntes at den er flot! Et stort tak skal lyde til de altid loyale følgere og kunder, der gav deres mening og ideér til kender i design processen. 

Den nye bog findes i tre smukke design, og dem finder du HER.

Tak fordi du læste med
/ Annesofie

← Ældre indlæg Nyere indlæg →