GRATIS Ekstrasider - Sammen hver for sig og lidt Kreativt

I var utrolig glade for vores print selv sider med påsketema og i var flere der ønskede mange flere af disse sider. Det har vi selvfølgelig lyttet til, i får her nogle gratisk ekstra sider i selv kan printe ud og indsætte i jeres barnetsbog.

Siderne her har vi valgt skal omhandle denne lidt specielle tid vi alle står i lige nu med Covid-19. Selv om denne tid er så anderledes  og uvant, tænkte vi at den skal med i barnets bog. Denne tid har ændret så markant på hverdagen og hvordan vi er sammen på, dette syntes vi skal mindes, da denne tid er noget vi ikke lige glemmer og en ny hverdag vi skal tilpasse os i.

Siderne kan ex. indeholde dette! 
Hvordan er i sammen, hvordan er jeres hverdag, har der været nogle begivenheder, været på nogle ture som familie, hvordan er vi begyndt vores hverdag nu Danmark lukker lidt op igen. Dette kunne være lidt af det siderne kunne indeholde. 

Vi har også lavet en fotoside med små regnbuer, hvor der kan sættes billeder, tegninger eller andet ind i vil gemme i bogen. 

Regnbuen er blevet så smukt et symbol for os alle i denne tid, et symbol på at alt nok skal blive godt igen. Der er tegnet regnbuer på sten, lavet i perler, ler og meget mere. Derfor har vi også lavet en regnbue i kan klippe ud. Den hænges i vinduet eller andre steder du syntes den skal pynte.

Ønsker du at lave den som en uro, som på vores billede.  Her har vi printet to ark med regnbuen på og klippet alt ud, limet det sammen så der er print på begge sider, så at når den drejer rundt, er der farver på begge sider. Sæt snore i så hjertet og stjerne nærmest svæver.

TIPS! Vil du have en lidt fast regnbue, kan du enten printe ud på lidt kraftigere papir i A4  end almindeligt kopi papir. Har du ikke lige det, kan du printe på kopi papir og lime det på karton, hvis du har en rest af dette. 

Der er to muligheder for print, hvis din printer kan, printe til kant, vælg denne fil da den har en baggrundsfarve. Kan din printer ikke, vælg den der hedder hvid.

Print siderne TIL KANT - HER 

                       HVID - HER

Print fotosiderne TIL KANT - HER

                            HVID - HER

Print klip selv regnbuen HER 

Håber meget at disse sider og regnbuen kan give lidt glæde og mindes en speciel tid hvor vi alle må hjælpe hinanden det vi kan - Sammen hver for sig

 

/Camilla

← Ældre indlæg