DYRENE, KVALITETEN OG PLAKATERNE

OM DYRENE

Alle dyr bliver tegnet med kærlighed og på opfordringer fra jer kunder, så i kan få præcis den plakat, til jeres lille, som i drømmer om. Med Alfabetdyr forsøger jeg altid i mine tegninger at afbillede børns glæde, nysgerrighed, barnlighed og humor i dyrenes udtryk. Ingen af dyrene har mund - hvilket gør at du som beskuer selv kan tillægger dem følelser, er den glad, ked af det, nysgerrig? Prøv at se hvad du får ud af dem.. Løverne hos Alfabetdyr er de eneste tegninger der er kønsbestemt, ellers bliver alle dyrene tegnet ud fra at være unisex, så de passer til en hver.

Alfabetdyrene er tegnet så de alle er unisex

Kan du se det? Vaskebjørnen kan både være til en dreng, men også til en lille pige - det kommer helt an på hvad du sætter den sammen med.

OM PLAKATERNE

Alle plakaterne bliver produceret i Danmark, jeg har personligt ved hver eneste plakat for at kontrollere at kvaliteten lever op til den ønskede standarter. Papiret som Alfabetdyr printer på har en smuk struktur og er ubestrøget, der giver papiret et mat look. Papiret er en knækket hvid, så den hænger smukt på en hvid væg, uden at lyse op, som et bleget stykke papir ville gøre. Denne struktur giver også dyrene et blødt og lækkert udtryk!

OPHAVSRET/COPYRIGHT

Alfabetdyr har ophavsretten til alle plakater og varer i sortimentet. Det er ikke tilladt at kopiere.