Praktik hos Alfabetdyr


Alfabetdyr tilbyder en spændende og udfordrende praktikplads indenfor salg, kommunikation og marketing

Brænder du for iværksætteri?
Er du grundig og dygtig til dit fag?
Drømmer du om en praktik med en masse spændende og selvstændige opgaver?

Så er det dig Alfabetdyr søger

Alfabetdyr er en mindre dansk iværksættervirksomhed, som drives af en enkelt ildsjæl. Jeg producerer kreative produkter til babyer, børn og barndommen. I centrum af Silkeborg har jeg et showroom med tilhørende lager og kontor, hvor jeg dagligt pakker webshop-ordre og bestillinger til Alfabetdyrs mange forhandlere, i både Danmark og Norge.
Alfabetdyr er ikke blot søde dyr - men et helt univers.

DU ER en udadvendt, glad, positiv og dedikeret person, der kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal kunne sætte dig ind i Alfabetdyrs kreative univers. Du skal ikke være bange for at tage fat eller give en hånd med, hvor der kan være brug for det. Du er desuden en haj til at kommunikere online.

DU FÅR et praktikforløb hos Alfabetdyr, hvor der er rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt. Du vil ligeledes få muligheden for at få et unikt indblik i hvordan den daglige gang er, i en ambitiøs iværksættervirksomhed.

DINE OPGAVER KUNNE VÆRE
• Styring af diverse sociale medier
• Udforme nyhedsbreve
• Salgsmateriale, måde trykt og digitalt
• Materiale til webshoppen
• Blogindlæg
• Ad hoc opgaver

START er hurtigst muligt. I August tager Alfabetdyr til CIFF kids messe i København, for at vise den nyeste kollektion frem. Her vil det være oplagt for dig at tage med.

ARBEJDSTIDER er fra mandag til fredag - med flexible arbejdstimer.

Praktikforløbets varighed er som minimum 8 uger. Arbejdstiden er mellem 30-37 timer om ugen. Forløbet er ulønnet. Ansøger du som et led i din uddannelse, er du selvfølgelig velkommen til at bruge Alfabetdyr som case i en evt. skoleopgave.

Send din ansøgning til info@alfabetdyr.dk med emnefeltet "praktik"

JEG GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA DIG!

/ Annesofie